Oavsett vad du vill med ditt liv – kom hit

För att ge en så bred bild som möjligt av vad som är möjligt har vi samlat en rad aktörer vi tror kan öppna ögonen för vilka möjligheter som finns. Jag vill berätta varför du ska besöka Nolia Karriär.

På Nolia Karriär träffar du utställare från universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, internationella utbildningar och andra yrkesutbildningar. Här söker företag, organisationer och myndigheter sin framtida personal och här berättar olika kommuner varför du ska bo och leva på just den platsen. Nolia Karriär arrangerar även en mängd intressanta föreläsningar och seminarier. Jag tycker att du som kommer till Nolia Karriär ska tänka på vad du vill med ditt liv. Oavsett vad du kommer fram till kommer Nolia Karriär att ge ett bestående intryck och skapa kontakter med människor som du annars inte skulle ha träffat.

Många jag känner visste inte vad de ville arbeta med när de gick ut grundskolan och en del av mina medelålders bekanta vet det fortfarande inte. Så för dig som vet, inte vet eller redan kommer med en massa erfarenhet till Nolia Karriär, säger jag - välkommen!

Hälsningar
Monica Pettersson
Projektledare / Project manager