Priser

Här hittar du priser för att boka monterplats i

Luleå, Umeå och Östersund

Grundavgift 1 900 kr/mässa inkl. 1 eluttag 
Pris/kvm 1 220 kr (minimum 6 kvm)
Begärt hörn 940 kr
Öppen yta 3 800 kr
Miljöavgift* 170 kr/mässa

I Luleå läggs grå matta ut i både A- och B-hall som ett skydd för ordinarie golv, pris 54:-/kvm och tillkommer som obligatorisk kostnad. Önskar ni annan färg erbjuder vi matta (rullvara) för 87:-/kvm, bokas med våra projektsäljare.

Sundsvall - Modulmässa utan monterväggar

Grundavgift 1 900 kr inkl 1 eluttag
Pris 7 150 kr/modul bestående av 6 kvm yta (3×2), grå matta, 1 bord, 1 stol samt wifi
Begärt hörn 940 kr

Om du bokar vid samtliga fyra orter får du 25% rabatt på grundavgiften

 

* Miljöavgift

Nolia strävar efter att höja kvaliteten i alla led. En del i denna strävan är att tillsammans med våra utställare arbeta för att göra mässan ren, snygg och hållbar. För att kunna göra verklighet av denna strävan tar vi ut en miljöavgift som debiteras respektive utställare. För denna miljöavgift tar vi hand om emballage- och sophantering, sortering och återvinning. Däremot förväntas utställare städa sin egen monter, lägga sopor där de ska läggas och emballage och återvinningsbart material på våra miljöstationer. Nolias Crew hjälper givetvis till vid behov och svarar på frågor om vad saker ska läggas. Behöver vi hantera grovsopor (t.ex. spånplattor, mattrullar mm) som lämnats kvar efter mässans slut kommer arbetet med att ta hand om detta att debiteras respektive utställare.

Tillsammans vill vi skapa bättre, mer attraktiva mötesplatser som dessutom är hållbara. Tack för att ni deltar i detta arbete.