Mötesplatsen för personlig utveckling

Ta chansen att möta morgondagens medarbetare i Östersund 19 februari 2019

Mötesplatsen för rekrytering och karriär har i år arrangerats i 24 år. Genom åren har omkring 310 000 personer besökt den. Årligen träffas totalt cirka 12 000 personer på Nolia Karriärs fyra orter.

På Nolia Karriär kan man möta utbildningar inom alla nivåer. Här finns högskolor och universitet, internationella utbildningar, yrkeshögskoleutbildningar och yrkesutbildningar men också till exempel folkhögskolor.

Självklart har vi också företag och framtida arbetsgivare på plats. Många myndigheter och organisationer deltar också för att besvara livets praktiska frågor om allt från hur facket fungerar till vilka erbjudanden banker och försäkringsbolag har. De brukar också passa på att berätta om sig själva för att hitta framtidens medarbetare.

Som utställare är Nolia Karriär ett unikt tillfälle att träffa framtidens medarbetare från Norrland, men det är viktigt att se arbetet på lång sikt. Duktiga ungdomar är värda att väntas på.

Det är också viktigt för alla som vill ställa ut att veta vi säkerställt ett så stort deltagarantal som möjligt genom att skrivit samarbetsavtal med kommuner om att deras elever ska besöka mässan.

Många kommuner deltar också för att bland annat visa varför just deras kommun är värd att bo kvar i eller flytta till. De marknadsför varför just du ska bo, studera eller jobba just där och passar på att rekrytera till arbete inom kommunsektorn.

Vi ses på Nolia Karriär!

Monica Pettersson
Bitr. projektledare, Nolia Karriär