God Assistans i Norr AB

Vi på God Assistans erbjuder personlig assistans i Norr- och Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Medelpad och Gävleborgs län. Vår verksamhet riktar sig till såväl barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. God Assistans i Norr har kunder från Kiruna i norr till Falun. Vi har huvudkontor i Skellefteå och lokalkontor i Luleå, Piteå, Umeå och Sundsvall. Vi har idag över 900 engagerade och kompetenta personliga assistenter som jobbar tillsammans för ett ge våra kunder en god assistans. Givetvis har våra assistenter en trygghet via kollektivavtal och marknadsmässiga löner. Vi satsar även på kompetensutveckling och ger ett generöst friskvårdsbidrag. Att jobba som personlig assistent hos oss innebär en möjlighet att påverka sina arbetstider och att skapa ett arbetsteam med fokus på arbetsglädje och samarbete.

Att hjälpa en annan människa
Som personlig assistent hjälper du en människa att klara av det personen vill göra, men inte kan på grund av sin funktionsvariation. Att arbeta som personlig assistent kan innebära att du hjälper personen med allt ifrån att klä på sig, äta och förflytta sig till att hjälpa till med att handla, träna, arbeta, utföra fritidsaktiviteter eller studera. Arbetet som personlig assistent kan variera mycket beroende på personens behov.


Vad innebär det att jobba som personlig assistent?
Att arbeta som personlig assistent är aldrig ensamt. Du har inte bara den person du assisterar, du är en del i ett team med kundansvarig, andra assistenter och anhöriga. Tillsammans gör ni något väldigt viktigt för en människa med en funktionsnedsättning. Jobbet som assistent kan vara lärorikt, spännande och utmanande. Det är ett jobb där lyhördhet, omtanke och respekt är viktiga egenskaper. Det är ett ansvarsfullt arbete som kommer ge dig insikter och erfarenheter för livet. Vi är säkra på att du kommer att växa och utvecklas som individ.

Sök jobb som personlig assistent idag hos oss och du öppnar dörren till en ny och spännande värld.
Läs mer på vår hemsida: www.godassistans.se där vi berättar mer om jobbet som personlig assistent.

Hemsida