MAX Burgers AB

Med en omsättning på 4,1 miljarder kronor är vi Sveriges näst största burgarkedja och i dagsläget sysselsätter vi ungefär 7 400 personer. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.

Att jobba på MAX är att vara en del av en familj med en stark övertygelse om att alla är välkomna och att alla får en chans. 99% av våra chefer har börjat som medarbetare på golvet och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att utvecklas till ledare hos oss. Det viktiga är att du gillar högt tempo, älskar att ge bra service och brinner för att se andra växa.

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion där du lär dig hur det mesta på restaurangen fungerar. Om du har viljan och potentialen finns sen alla möjligheter att klättra vidare på karriärstegen. Vi hjälper dig med utbildningar inom ledarskap, konflikthantering, arbetsrätt, arbetsmiljö och matsäkerhet.

Idag finns det 146 MAX restauranger runtom i Sverige. I Norrbotten har vi restauranger i Haparanda, Luleå, Boden och Piteå och vårt huvudkontor i Luleå där det idag jobbar ca 80 personer.

Kom gärna förbi vår monter för att höra mer om våra lediga tjänster på våra restauranger och kontoret och vilka utvecklingsmöjligheter du har hos oss!

Hemsida